Blog

Dingen aanvoelen

Gisteren had ik een slechte dag, ik voelde me rot en wist niet waarom. Achteraf werd dat allemaal duidelijk… Ik voelde me rot, ik huilde en ik was erg snel geïrriteerd. Ik had echt mijn dag niet. De dag ging verder en het gevoel bleef. Totdat ’s middags de telefoon ging en oma belde; opaMeer lezen over “Dingen aanvoelen”

Weer leren op school

Zoals jullie waarschijnlijk al weten ben ik sinds kort naar een nieuwe school gegaan. Daar ben ik gisteren weer geweest, het kostte best wel veel energie. Dus ik hou dit kort, want mijn hoofd zit vol van alle indrukken daar. Om 9 uur werd ik opgehaald door mijn oma, die mij brengen zou naar school.Meer lezen over “Weer leren op school”

Nieuwe school

Twee weken geleden ben ik op donderdag wezen kijken op mijn nieuwe school, vorige week donderdag ben ik daar gestart. Ik was helemaal gestresst voor het kennismakingsgesprek, misselijk, hoofdpijn enzovoorts. Toen ik daar eenmaal was klapte ik helemaal dicht. Ik kon moeilijk iets zeggen, mn stem werkte niet mee. Niks wou. Ik klap wel vakerMeer lezen over “Nieuwe school”

EMDR therapie

Gisteren heb ik mijn eerste EMDR therapie gehad. Dat vond ik best wel spannend. Maar het ging gelukkig goed.  Toen ik onderweg was naar de EMDR therapie zat ik vol spanning, ik was misselijk en had hoofdpijn. Ook in de wachtkamer had ik last van zenuwachtig zijn. Dus ik pakte mijn mobiel maar voor watMeer lezen over “EMDR therapie”

Overprikkeling

Ik ben wel eens overprikkeld, in dit stukje blog ga ik proberen uit te leggen wat overprikkeling is en wat het bij mij doet. Een prikkel is een stukje informatie dat binnenkomt via onze zintuigen. Zo kunnen we prikkels bijvoorbeeld zien, horen, voelen, ruiken, en proeven. Overprikkeling betekent dat die stukjes informatie niet goed doorMeer lezen over “Overprikkeling”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: